Gewapende betonvloer

Bull Betonwerken

De voordelen van een traditioneel gewapende betonvloer

1

Vergroot buigspanning;

2

Verzeker uzelf van een sterke vloer;

3

Dubbele bewapening;

4

Meest toegepast.

Gewapende betonvloer

De traditioneel gewapende vloer komt het meest voor bij bedrijven. Ongewapend beton zal namelijk willen breken als men het wil buigen of belasten met puntlasten, gelijkmatige lasten, wielen of stellingen. Door het beton te bewapenen met matten kunnen we de buigspanning vergroten. Welke bewapening voor u geschikt is hangt onder andere af van of u een fundering op palen of een rechtstreekse fundering (fundering op staal) heeft.

Offerte aanvragen

Mogelijkheden traditioneel gewapende betonvloer

Voor een vloer met fundering op palen is meestal een onder en boven bewapening nodig. Voor een vloer met rechtstreekse fundering is een enkel bovennet met mazen van geringe afmetingen vaak al voldoende. Vanwege de krimp en kruip in druklagen is het ook hier verstandig om een zogenoemd fijnmazig wapeningsnet toe te passen. Al met al: u kunt bij ons terecht voor een dubbele bewapening, maar ook een enkel bovennet.

Bedrijfsvloer in Utrecht

Heeft u advies nodig?

Wij helpen u graag bij het maken van bewuste keuzes tijdens het bouwen van een traditioneel gewapende betonvloer. Dus heeft u een vraag of wilt u dat wij de mogelijkheden bij u op locatie komen laten zien? Bel of stuur een bericht en wij gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag!

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag

Neem contact op