Kelders

Woonkelder Voorthuizen
Woonkelder Voorthuizen

Kelder onder woning

Wilt u extra ruimte creëren én de waarde van uw huis laten stijgen? Dan is het bouwen van een kelder onder uw woning een zeer geschikte oplossing. Nu kunt u eindelijk die speelruimte, bar, sauna, extra slaapkamer en/of luxe badkamer realiseren!

Meer informatie
Kelder in Otterlo

Afzinkkelder

Wanneer het bouwen van een kelder onder uw woning niet of moeilijk mogelijk is, kan het bouwen van een afzinkkelder naast uw woning een geschikte oplossing zijn. Wij maken de afzinkkelder op locatie door beton op het maaiveld te storten en de constructie vervolgens in te graven met behulp van een graafmachine.

Meer informatie
Parkeerkelder in Ede

Parkeerkelder

Een parkeerkelder wordt gebouwd voor veel mensen, dus er zijn ook veel wensen waarmee we rekening moeten houden. Daarom denken wij graag mee over de technische uitvoering en informeren we u over alle mogelijkheden. Zo kijken we bijvoorbeeld naar de gewenste en mogelijke afmeting, helling, diepte en afwerking.

Meer informatie
Fundering storten

Mestkelder

Een mestkelder bouwen is mooi werk, maar niet geheel zonder risico’s. Daarom doet u er goed aan om met onze professionals te werken. Wij houden namelijk rekening met de grondslag en grondwaterstand en zorgen ervoor dat de kelder zorgvuldig wordt uitgegraven.

Meer informatie