Funderingen

Fundering leggen
Fundering leggen

Rechtstreekse fundering

Een rechtstreekse fundering wordt ook wel fundering op staal genoemd. De rechtstreekse fundering wordt doorgaans regelmatig toegepast en ook wij hebben hier ervaring mee. Bij deze methode gebruiken we stortbeton om een verbrede zone te maken onder alle op te trekken muren.

Meer informatie
Fundering storten

Fundering op palen

Bent u een aanbouw, veranda, garage of schuur aan het bouwen en heeft u een fundering op palen nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Fundering op palen wordt toegepast wanneer de draagkrachtige grond zeer diep gelegen is.

Meer informatie
Fundering storten

Poeren fundering

Een poer is een ondersteuningsconstructie van beton, baksteen of natuursteen en wordt gebruikt als steunpunt in (oudere) gebouwen en in vele andere toepassingen – zie mogelijkheden. De plaatsing hiervan is nodig wanneer een vloer zou kunnen bezwijken rond de kolomkop.

Meer informatie
Fundering storten

Fundering isoleren

Bij oudere woningen is het aanbrengen van vloerisolatie niet altijd mogelijk. Uw fundering isoleren is daarvoor een uitstekende oplossing. Dit bevelen wij in ieder geval aan als uw woning geen kruipruimte heeft. Zo gaat u energieverlies tegen, bespaart u op energiekosten én draagt u bij aan een beter milieu. Er zijn verschillende funderingsbekistingen. Welke voor u het beste is hangt geheel af van het project.

Meer informatie