Parkeerkelder

Een parkeerkelder wordt gebouwd voor veel mensen, dus er zijn ook veel wensen waarmee we rekening moeten houden. Daarom denken wij graag mee over de technische uitvoering en informeren we u over alle mogelijkheden. Zo kijken we bijvoorbeeld naar de gewenste en mogelijke afmeting, helling, diepte en afwerking. Hoeveel auto’s moeten er geparkeerd worden, krijgt de kelder ook andere functies en hoeveel ruimte is daarvoor? Hoe hoog is de grondwaterstand, welke hoogte is er dan nodig en zijn eventueel aanliggende gebouwen wel of niet onderheid? Een parkeerkelder is dus nooit een standaardproduct, maar door onze ervaring weten wij wel – veilig en netjes – van elk project een succes te maken.

Parkeerkelder
Bull Schuimbeton

Mogelijkheden parkeerkelder

Ten eerste kunt u kiezen uit een inrit voor één of meerdere auto’s en kunt u de vloer voorzien van grof grind of ribbels. Daarnaast kunnen wij vloerverwarming aanbrengen in de hellingbaan, zodat u in de winter niet hoeft te strooien. Ook de steilheid van de in- en uitrit is belangrijk, want niet iedere auto kan dezelfde hoek maken. Een andere mogelijkheid is een verdiepte pompput voor het schoonspuiten van de parkeerkelder. U begrijpt het al: er zijn ontzettend veel ontwerpdetails die samen bepalen wat de kosten voor het bouwen worden. Wij hebben oog voor die details en helpen u graag bij het verwerkelijken van uw parkeerkelder. Tevens wanneer er nog een bouwwerk op de kelder komt. Particulieren verwijzen wij naar een kelder onder uw woning.

Heeft u advies nodig?

Wij helpen u graag bij het maken van bewuste keuzes tijdens het bouwen van een parkeerkelder. Dus heeft u een vraag of wilt u dat wij de mogelijkheden bij u op locatie komen bespreken? Bel of stuur een bericht en wij gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag!

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.

Bull Betonwerken
0
Bedrijfsvloeren
0
Garagevloeren
0
Kelders
0
Funderingen
0
Schuimbeton