Fundering isoleren

Bij oudere woningen is het aanbrengen van vloerisolatie niet altijd mogelijk. Uw fundering isoleren is daarvoor een uitstekende oplossing. Dit bevelen wij in ieder geval aan als uw woning geen kruipruimte heeft. Zo gaat u energieverlies tegen, bespaart u op energiekosten én draagt u bij aan een beter milieu. Er zijn verschillende funderingsbekistingen. Welke voor u het beste is hangt geheel af van het project.

Bull Schuimbeton

Mogelijkheden fundering isoleren

Met uw wensen en budget in ons achterhoofd geven wij u een passend advies, maar uiteindelijk kiest u altijd zelf welk materiaal er gebruikt wordt voor het isoleren van uw fundering. Dit kan bijvoorbeeld glas- of steenwol, piepschuim, XPS of PUR zijn. Ook zijn er verschillende bekistingsmogelijkheden bij nieuwbouw: het EPS-systeem of het PowerKist systeem. Wij leggen u de verschillen en voor- en nadelen graag persoonlijk uit. Door onze expertise bent u in ieder geval verzekert van een succesvol project.

Heeft u advies nodig?

Wij helpen u graag bij het maken van bewuste keuzes tijdens het isoleren van uw fundering. Dus heeft u een vraag of wilt u dat wij de mogelijkheden bij u op locatie komen bespreken? Bel of stuur een bericht en wij gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag!

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.

Bull Betonwerken
0
Bedrijfsvloeren
0
Garagevloeren
0
Kelders
0
Funderingen
0
Schuimbeton