Over ons

Bull Beton is ontstaan vanuit E.J. van Ginkel Bouw B.V. Onder deze naam hebben wij jarenlange ervaring in betonwerken opgebouwd. De constante groei binnen E.J. van Ginkel Bouw heeft onze passie en specialisme in het vak alleen maar groter laten worden. Dit is de reden dat wij Bull Beton B.V. hebben opgericht, de specialisatie in dit vakgebied zorgt ervoor dat wij met nog meer passie en enthousiasme ons kunnen richten op het betonwerken.

Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van betonvloeren en het maken van funderingen en kelders

Dit doen we ondertussen al meer dan 10 jaar door heel Nederland. In deze tijd zijn wij gegroeid tot de uitblinkers in dit vakgebied. Zowel bedrijven als particulieren omschrijven ons als betrouwbaar en een vakkundig partner. Het resultaat is een groot aantal tevreden en vaste klanten waar wij ontzettend trots op zijn.

Maak kennis met ons team dat bestaat uit hardwerkende en enthousiaste werknemers die elk project vakkundig afleveren. Door de juiste ervaring en productkennis kunnen wij u voorzien van een professioneel advies gericht op de juiste omvang van uw project. Of het nu om kleine of grote oppervlakten gaat: ons werk is van hoge kwaliteit en straalt onbetwist vakmanschap uit.

Naast Bull betonwerken staan wij ook achter Bull Woonbeton. Bij dit bedrijf richten wij ons specifiek op de woonbetonvloeren. Nieuwsgierig naar deze kant van ons vak?

0
Bedrijfsvloeren
0
Garagevloeren
0
Kelders
0
Funderingen
0
Schuimbeton