Rechtstreekse fundering

Een rechtstreekse fundering wordt ook wel fundering op staal genoemd. De rechtstreekse fundering wordt doorgaans regelmatig toegepast en ook wij hebben hier ervaring mee. Bij deze methode gebruiken we stortbeton om een verbrede zone te maken onder alle op te trekken muren. Onze professionals berekenen de dikte van de te verbrede zones voor u, zodat u verzekert bent van de juiste ondersteuning. Want een brede muur die een grote last moet dragen heeft bijvoorbeeld meer ondersteuning nodig dan een dunne binnenmuur.

Bull Schuimbeton

Mogelijkheden rechtstreekse fundering

Wij passen de rechtstreekse fundering toe wanneer de draagkrachtige laag – ook wel de vaste grondslag genoemd – niet te diep onder het maaiveld ligt. Dan verwijderen we de slechte bovengrond en vervangen we deze eventueel voor een zogenoemde zandkoffer. Ook kunnen we de grond verbeteren door deze te verdichten met behulp van een groutinjectie. Hierbij injecteren we grout – een mengsel van cement en grond – in holle ruimtes om de grond te stabiliseren. Tot slot kunnen we ook een verbrede zone in de rechtstreekse fundering realiseren door middel van gewapend beton.

Heeft u advies nodig?

Wij helpen u graag bij het maken van bewuste keuzes tijdens het bouwen van een rechtstreekse fundering. Dus heeft u een vraag of wilt u dat wij de mogelijkheden bij u op locatie komen bespreken? Bel of stuur een bericht en wij gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag!

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.

Bull Betonwerken
0
Bedrijfsvloeren
0
Garagevloeren
0
Kelders
0
Funderingen
0
Schuimbeton