Fundering op palen

Bent u een aanbouw, veranda, garage of schuur aan het bouwen en heeft u een fundering op palen nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Fundering op palen wordt toegepast wanneer de draagkrachtige grond zeer diep gelegen is. De paal ontleent zijn draagvermogen aan het steunen van het paalpunt op de vaste grond en in mindere mate aan de kleef van omringende grond aan de paalwand. Hierdoor wordt uw aanbouw, veranda, garage of schuur verstevigd en is de kans op verzakkingen of scheuren vele malen kleiner. Grofweg kunnen wij de funderingspalen op twee manieren inbrengen: heien (heipalen) en boren (boorpalen).

Bull Schuimbeton

Mogelijkheden fundering op palen

Wanneer kiest u voor heien en wanneer voor boren? Dat is geheel afhankelijk van uw project. Hetzelfde geldt voor het aantal palen: dit gaat altijd om maatwerk. Boorwerk is iets voordeliger dan heiwerk, maar als u verkeerd kiest, kan boorwerk achteraf alsnog duurder uitvallen. Onze gespecialiseerde bouwkundigen kunnen u uitstekend helpen bij het maken van keuzes omtrent een fundering op palen. Zij maken berekeningen op basis van oppervlakte, gewicht en draagkracht. Zo bent u verzekert van een waardevolle investering en een geslaagd project.

Heeft u advies nodig?

Wij helpen u graag bij het maken van bewuste keuzes tijdens het bouwen van een fundering op palen. Dus heeft u een vraag of wilt u dat wij de mogelijkheden bij u op locatie komen bespreken? Bel of stuur een bericht en wij gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag!

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.

Bull Betonwerken
0
Bedrijfsvloeren
0
Garagevloeren
0
Kelders
0
Funderingen
0
Schuimbeton