Hellingbaan

Wilt u een hellingbaan laten bouwen voor uw parkeerkelder, parkeerdek of om een andere reden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vloeren zijn praktisch gezien op iedere soort ondergrond toepasbaar en bieden weerstand tegen hoge verkeersbelasting. Dat moet ook wel, want een hellingbaan heeft het natuurlijk zwaar te voorduren met zowel op- als neergaand verkeer. Daarom is een vloerverwarming geen gekke gedachten. Ons hoogwaardige systeem met slimme thermosstaten zorgt voor een relatief laag stroomverbruik. Een investering in bereikbaarheid en veiligheid die zichzelf terugbetaald. Dus heeft u behoefte aan een duurzame, veilige én slijtvaste hellingbaan?

Hellingbaan
Bull Schuimbeton

Mogelijkheden hellingbaan

Ten eerste heeft u de keuze uit een volledig gewapend systeem en een beschermend gietvloersysteem. Daarnaast kunt u de hellingbaan voorzien van vloerverwarming, zodat u niet hoeft te strooien wanneer het vriest. Dit kan een volledige vloerverwarming zijn, maar ook alleen een rijspoorverwarming. In nieuwbouw, maar ook tijdens een renovatie. Wat u ook kiest, wij zorgen altijd voor een optimale antislip en slijtvastheid. Tevens is de afwerking zoals de kleur van de topcoating volledig door u te bepalen, zodat de hellingbaan helemaal in stijl is van de parkeergarage of zelfs het complete gebouw. Hierover geven we u graag deskundig advies.

Heeft u advies nodig?

Wij helpen u graag bij het maken van bewuste keuzes tijdens het bouwen van een hellingbaan. Dus heeft u een vraag of wilt u dat wij de mogelijkheden bij u op locatie komen laten zien? Bel of stuur een bericht en wij gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag!

Bull Betonwerken
0
Bedrijfsvloeren
0
Garagevloeren
0
Kelders
0
Funderingen
0
Schuimbeton