Kelder onder woning

Wilt u extra ruimte creëren én de waarde van uw huis laten stijgen? Dan is het bouwen van een kelder onder uw woning een zeer geschikte oplossing. Nu kunt u eindelijk die speelruimte, bar, sauna, extra slaapkamer en/of luxe badkamer realiseren! Ook kunt u de kelder onder uw huis gebruiken als garage (bedrijven verwijzen wij naar parkeerkelders). Bij deze optie hoort dan een speciale inrit, die wij tevens voor u kunnen bouwen. Houd er wel rekening mee dat de benedenverdieping bij bestaande woningen tijdelijk ontruimt moet worden, zodat we de werkzaamheden goed en snel kunnen uitvoeren. Tijdens het traject zullen ook ventilatie, plafondafwerking en elektra aan bod komen. Dankzij onze jarenlange ervaring hiermee kunnen wij u goed adviseren op elk gebied.

Woonkelder
Bull Schuimbeton

Mogelijkheden kelder onder woning

Onder andere in grote steden zoals Amsterdam en Den Haag – waar de prijs per vierkante meter ontzettend hoog ligt – is het bouwen van een kelder onder een woning erg interessant. Het is zelfs een van de weinige uitbouwmogelijkheden. Vandaar dat we vaak in steden aan het werk zijn. Inmiddels hebben we veel ervaring met oude panden en drassige grond. Tevens met het creëren van daglicht en frisse lucht in de kelder: dit doen we meestal door middel van koekoek ramen. Hierdoor wordt het pas echt fijn om in uw kelder te zijn. Maar er zijn ook vele andere mogelijkheden die wij graag persoonlijk aan u voorleggen. Kortom: wij kunnen u helpen bij het uitwerken van uw idee tot een concreet plan en bij het verkrijgen van een vergunning bij de gemeente.

Heeft u advies nodig?

Wij helpen u graag bij het maken van bewuste keuzes tijdens het bouwen van een kelder onder uw woning. Dus heeft u een vraag of wilt u dat wij de mogelijkheden bij u op locatie komen bespreken? Bel of stuur een bericht en wij gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag!

Bull Betonwerken
0
Bedrijfsvloeren
0
Garagevloeren
0
Kelders
0
Funderingen
0
Schuimbeton