Mestkelder

Een mestkelder bouwen is mooi werk, maar niet geheel zonder risico’s. Daarom doet u er goed aan om met onze professionals te werken. Wij houden namelijk rekening met de grondslag en grondwaterstand en zorgen ervoor dat de kelder zorgvuldig wordt uitgegraven. Tevens hebben wij de materialen om een wand van 120m1 in één keer te zetten Dit betekent dat wij tegen scherpe tarieven kunnen werken. Het type bemaling is afhankelijk van de hoeveelheid water die we moeten afvoeren. Wij zijn goed op de hoogte van de regels die het waterschap hanteert. Soms is een vergunning noodzakelijk en wanneer het om veel water gaat wordt zelfs heffingsgeld opgelegd. In andere woorden: kom niet voor verassingen te staan en neem contact om de mogelijkheden te bespreken.

Fundering
Bull Schuimbeton

Mogelijkheden mestkelder

Wij bouwen uw mestkelder eventueel met gescheiden kanalen, zodat u meerdere soorten mest kunt opslaan. Vooral wanneer u een krap bouwblok heeft, is een mestkelder een slimme keuze. Want in tegenstelling tot bovengrondse silo’s, neemt de kelder geen extra ruimte in beslag. Wij zorgen voor de juiste betonkwaliteit, om schade als gevolg van bijtende stoffen uit de mest te voorkomen. Daarnaast maken we de kelder altijd compleet waterdicht om u jarenlang plezier te bezorgen. Dit doen we door middel van speciale rubber profielen – Schrumpf-profielen – die de mestkelder zelfs bij scheurvorming waterdicht houdt. Bij het maken van een offerte houden we altijd rekening met de afmetingen, fundering en gewenste afdekking.

Heeft u advies nodig?

Wij helpen u graag bij het maken van bewuste keuzes tijdens het bouwen van een mestkelder. Dus heeft u een vraag of wilt u dat wij de mogelijkheden bij u op locatie komen bespreken? Bel of stuur een bericht en wij gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag!

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.

Bull Betonwerken
0
Bedrijfsvloeren
0
Garagevloeren
0
Kelders
0
Funderingen
0
Schuimbeton