Poeren fundering

Een poer is een ondersteuningsconstructie van beton, baksteen of natuursteen en wordt gebruikt als steunpunt in (oudere) gebouwen en in vele andere toepassingen – zie mogelijkheden. De plaatsing hiervan is nodig wanneer een vloer zou kunnen bezwijken rond de kolomkop. Dat wordt ook wel ponsen genoemd. Daarom wordt het bovenste deel van de kolom verbreed. En zo wordt de ponsweerstand vergroot. Wij leveren en plaatsen een poeren fundering snel en professioneel.

Bull Schuimbeton

Mogelijkheden poeren fundering

Het aantal poeren dat nodig is voor de versterking is afhankelijk van een aantal factoren zoals oppervlakte, gewicht en draagkracht. Er zijn verschillende betonpoeren verkrijgbaar. Kleine betonpoeren vanaf 45 kilogram maken wij eventueel met kabeldoorvoer, schroefhulzen of ankers. Deze zijn van RVS of zink. Grote betonpoeren tot 1500 kg kunt u gebruiken voor bijvoorbeeld lichtmasten, cameramasten, laadzuilen, meldposten, slagbomen, reclameborden, anti-parkeerpalen of zelfs voor het vastzetten van sportvliegtuigjes bij storm. Ook deze zijn naar wens te bewerken.

Heeft u advies nodig?

Wij helpen u graag bij het maken van bewuste keuzes tijdens het isoleren van uw fundering. Dus heeft u een vraag of wilt u dat wij de mogelijkheden bij u op locatie komen bespreken? Bel of stuur een bericht en wij gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag!

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.

Bull Betonwerken
0
Bedrijfsvloeren
0
Garagevloeren
0
Kelders
0
Funderingen
0
Schuimbeton