Afzinkkelder

Wanneer het bouwen van een kelder onder uw woning niet of moeilijk mogelijk is, kan het bouwen van een afzinkkelder naast uw woning een geschikte oplossing zijn. Wij maken de afzinkkelder op locatie door beton op het maaiveld te storten en de constructie vervolgens in te graven met behulp van een graafmachine. Bij dit werk staan veiligheid en precisie voorop. Nadat de klus geklaard is, kunt u bijvoorbeeld een aanbouw en/of terras op de kelder bouwen, waardoor er niks zichtbaar is. Als u zeker weet dat u een kelder wilt bouwen, maar nog niet helemaal zeker hoe, neem dan contact op en wij helpen u bij het maken van de juiste keuzes. Altijd met uw wensen en budget in gedachten.

Bull Schuimbeton

Mogelijkheden afzinkkelder

Hoe gaan we aan de slag? Eerst verwijderen we alles van de grond waar de kelder komt. Vervolgens zetten we de kelderwanden uit. De wapening en bekisting worden geplaatst. Daarna zijn de kelderwanden gereed en kunnen we de stempels plaatsen. Dan is het tijd voor het uitgraven van binnenuit. De kelder zakt langzaam maar zeker tot het juiste peil en nu kunnen we aan de vloer beginnen. Het kelderdek komt erop en daarna kan er op de kelder gebouwd worden. Tot slot de afwerking: de trap, de deur en de ramen komen erin. Wat allemaal mogelijk is hangt af van een aantal factoren, die we liever persoonlijk met u bespreken.

Heeft u advies nodig?

Wij helpen u graag bij het maken van bewuste keuzes tijdens het bouwen van een afzinkkelder. Dus heeft u een vraag of wilt u dat wij de mogelijkheden bij u op locatie komen bespreken? Bel of stuur een bericht en wij gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag!

Bull Betonwerken
0
Bedrijfsvloeren
0
Garagevloeren
0
Kelders
0
Funderingen
0
Schuimbeton